perjantai 12. lokakuuta 2012

Kestävä kehitys ja muu vitun hippeily

Jäävuoret sulaa, me hukutaan roskiin ja maapallo tuhoutuu. Mitä voi tehä?

1. Lajittele roskat oikein. Metallit metalleihin, lasit laseihin, energiajätteeseen kaikki mikä palaa - onko tää jotenki vaikeeta? Ilmeisesti on. Tää tonnikalapurkki on varmaan jotain muovisekotetta, laitetaan tää kaatikselle! Voiks tän hiuslakkapurkin polttaa? Ai ei? Miks? Mihin nää ruuanjätteet laitetaan? Lasipurkissa lasinkeräykseen?

2. Älä pidä turhaan sähkölaitteita ja valoja päällä. En tiiä mitenkä ihmiset on käsittäny tän, että ei pidä pitää valoja päällä siellä päässä? Kaikki tuntuu olevan niin vitun tyhmiä nykyään että vintti on pimeenä. Vittu. Kyllä silti laturit jätetään seiniin ja telkkari pauhaa 24/7. Mikä vittu siinä muuten on että nykyajan telkkareita ei saa pois herätevirralta???????? Niitä ei vaan saa kiinni. Kysyn vaan.

3. Vaihda vihreämpään. Syö luomua ja lähiruokaa. Joo, heti ku ne vitun hippitomaatit ei maksa viis euroo kilo! Tai maalämpöpumput maksa saman verran ku omakotitalo Töölössä! Mulleki kerran soittivat Fortumilta että vaihda vesisähköön.. Kalliimpaahan se oli ku joku vitun ydinvoima. Sua varmaan kiinnostaa nää ympäristöasiat niin tuu meidän asiakkaaks! Sori vaan mutta enemmän mua kiinnostaa mun kukkaro.

4. Pidennä tuotteiden elinkaarta eli kierrätä. Kirpparit on kivoja, viekää sinne niitä rytkyjänne. MUTTA! Hinnoitelkaa ne järkevästi. En tiiä vituttaako vai vituttaako kun löydät jonkun kivan vaateriekaleen jostain lojumasta ja hintalappu.. 20e? Samalla hinnalla saa uuden. Mutq tää on vintagee ja ovh oli ainaki 600 markkaa ja oon käyttäny tätä vaan kuus vuotta joka päivä.. Hyvä tää vielä on, ei vaa mahu mulle enää ku tein kuus lasta ja kävin mäkkärissä! NONIIN JUSTIISA!

5. Käytä julkisia kulkuvälineitä. Matkusta junalla vitun epämukavasti niskat väärällään nukkuen ja maksa Hki-Turku-välistä vain 60 e! Pistäydy vaikka perjantaioluella, seki on vaan 10 e. Hyvä diili. Bussien hinnatkin vaan jatkuvasti nousee koska kaikki vaatii lisää palkkaa ja bensa on kallista paskaa ja kaverin kyydillä ei voi mennä töihin koska se ei saa ajaa sen autolla koska siinä on liian isot päästöt! Parannetaan työpaikan ryhmähenkeä kävelemällä joka aamu porukalla Asikkalasta Lahteen, eiks oiski kiva?

Ihmisten järjettömyys on loputonta, sille ei vaan voi mitään.

Hyvää vitun vihreetä viikonloppua. Älkää menkö baariin, sieltä tulee lasipulloista jätettä! Älkää kattoko leffaa, kulutatte sähköö! Syökää porkkanoita kynttilänvalossa niin kaikki on tyytyväisiä. Mutta älkää vaan huuhdelko niitä porkkanoita, kulutatte luonnonvaroja tuhlaamalla vettä noinkin turhiin asioihin. Vastustuskykyhän siinä vaan paranee ku vähä multaa syö! Nam nam.

2 kommenttia:

  1. Mutta tiesitkö että kynttilät aiheuttavat samanlaista haittaa kuin sisällä röökin polttaminen, eli älkää tehkö sitäkään jos ette tahdo kuolla ennenku näette maapallon tuhoutumiesen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Röökin sisällä polttaminen on oksettavaa. Sitä harrastaa vaan alkoholistit ja muut homot. Meinasin eka kirjottaa myös kodittomat mutta eihän niillä oo kyllä kauheesti sisätiloja missä poltella..

      Poista